lunes, 19 de enero de 2015

Some girls are bigger than others.

Tens dins teu una força gravitatòria que només els que t' estimem coneixem.
Qualsevol pot llegir les meves línies i asentir si t'ha vist plorar o riure. No imagine un motiu  tan obvi per escriure com es dir-te que t'estime, i que res que pugues dir o fer conseguirá que ho dubte mai. 
Veig en tu la bellesa i la tranquilitat del temps, una sonrisa de la terra en la teva sola existéncia. 
Pensarás que exagere, et conec. 
Pero m'arranques la força que continuament em falta, traus lo millor de mi i de tothom i ens fas somniar que et mereixem a la nostra vida. Arribes amb la teva meteorología i calmes les meves tempestes amb un abraç. Ni vivint cinc vides podria agrair tot allò que no sé ni explicar.

No tinc temor a que em faltes mai. No només perque t'imagine per sempre com una part del meu cos, inmutable en el temps i la distància, sino perque quan t'anyore sols anyore la teva veu, la teva presència la trobe a tot arreu. 
Et veig en el cel que amenaça una plutja dolça, et veig en les flors menudes i blanques, et veig en cada acte bó, en les cançons dels Smiths, en la música clásica, en les mans petites...

Espere tindre el poder suficient per a que entengues quan estàs en mi que, a pesar de la meva torpessa en tot, no podría fallar-te. No puc deixar-te caure ni penjar el teléfon si em necesites. 

Hi ha línies transparents que unixen cors de per vida i no podem escapar això, es un tipus de màgia de la que ningú parla. Es tracta d' una dependéncia suau i natural en la que cada paraula escrita i cada llàgrima caiguda es comparteix i es nota. Crec que les dos creiem en eixa màgia.

M'agradaria que et vegueres com jo et veig, sols un moment. Com un filtre de llum, una poesia curta pero emotiva, un personatje de llibre que ha caigut a un món imperfecte.

Gràcies per donar-me l'oportunitat de felicitar-te  i pasar amb tu tots els aniversaris, nadals, estius i primaveres vinents. Gràcies per estar sempre amb mi encara que no hi estigues. Sempre m' has fet confiar en que existeix algo millor.

T'estime imperdurablement, feliç dia més blau de l'any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario